Productes i serveis per a professionals

L’àrea de productes i serveis per a professionals està plantejada com a biblioteques híbrides que combinen una biblioteca digital (formada per revistes i recursos electrònics disponibles a través de la xarxa, ja sigui de forma gratuïta com per subscripció) i una sèrie de serveis com centres de documentació o biblioteques a mida, dissenyats a mida de la institució usuària de la mateixa.

La Fundació Josep Laporte té una dilatada experiència en el disseny de productes i Serveis docuementals adreçats als professionals sanitaris, que estan pensats per satisfer les necessitats informatives.

Què oferim?

  • Centre de Recursos Digitals de Medicina (CREM): evolució del concepte tradicional de BD Cap a un centre que gestiona recursos digitals organitzats per temàtiques i permetent una recuperació simplificada a l'usuari. Llegir més
  • Disseny de Biblioteques Especialitzades Monogràfiques (BEM): biblioteques personalitzades per a cada centre integrant Conceptes com els de la usabilitat, la amigabilitat i la navegabilitat.Llegir més
  • Implementació de productes de valor afegit: recerca, avaluació i selecció de recursos informatius de qualitat.
  • Assessorament en la selecció i adquisició de nous continguts i serveis bibliogràfics disponibles al mercat (Servei agregador de subscripcions).
  • Formació a la comunitat usuària en cerques bibliogràfiques i en l'ús d'eines, presencial o online. Llegir més
  • Biblioteca a Mida (BAM): servei bibliogràfic d'actualització por subscripció a temes d'interès per Rebre en el correu electrònic les últimes referències publicades.
  • Compromís amb la qualitat: acreditacions dels nostres continguts i serveis per a organismes nacionals i internacionals.
  • Experiència i alta especialització dels professionals documentalistes: assessorament i suport de l’equip de documentalistes de la Fundació en Serveis de cerques bibliogràfiques, Servei d’orientació i referencia, servei d’obtenció de documents, etc.
  • Accountability i control de qualitat dels projectes: seguiment dels resultats estadístics i anàlisi dels processos amb l'objectiu de dotar de major qualitat final dels mateixos.

Per conèixer l’actual oferta d’aquesta àrea pot sol•licitar més informació omplint el formulari de contacte de la dreta.

[+] Històric de projectes

Més informació

Si vols més informació sobre els projectes d'informació per a professionals, posa't en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari:

Estic d'acord
El Patronat

Segueix-nos al Social Media
© Fundació Biblioteca Josep Laporte, 2003-2012. Tots els drets reservats.
C/ Sant Antoni M. Claret 171, 3a planta. 08041 Barcelona (Spain). Tel: 93 433 5020. Correu-e: info.fbjl@uab.cat
ddd