Sobre la Biblioteca Presencial

La Biblioteca Presencial Josep Laporte, ubicada a la Casa de Convalescència dins el recinte de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, va obrir les seves portes al públic el dia 2 de maig de 2000 i neix de la fusió de tres biblioteques mèdiques: la Biblioteca de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, la Biblioteca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la Biblioteca de la Unitat Docent de l'Hospital de Sant Pau de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Espais

  • Àrea d'Informació i préstec
  • Àrea de monografies i obres de referència
  • Àrea de publicacions periòdiques
  • Àrea d'investigadors
  • Àrea de consulta general
  • Àrea de catàlegs
  • Àrea de reprografia

Fons

El fons de llibres està format per un conjunt de 9000 volums, on entre altres hi ha obres de referència, manuals de consulta, atles i llibres de text. La col·lecció en paper de revistes biomèdiques la formen un total de 774 títols, dels quals se'n reben actualment 68.

Equipaments

La biblioteca disposa de 10 ordinadors connectats a Internet reservats a la consulta del catàleg i altres recursos digitals de la biblioteca com ara bases de dades bibliogràfiques i revistes electròniques. Totes les taules estan equipades amb endolls per poder carregar les bateries dels portàtils.

Serveis i espais

On trobar-nos i horaris

Biblioteca Josep Laporte

C/ Sant Antoni M. Claret, 171, planta -1
08041 Barcelona (Spain)

Horari
Dll-Dv: 8:30 - 20.30

Més informació

Per a més informació sobre la Biblioteca Presencial de la Fundació Josep Laporte, posa't en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari:

Estic d'acord
El Patronat

Segueix-nos al Social Media
© Fundació Biblioteca Josep Laporte, 2003-2012. Tots els drets reservats.
C/ Sant Antoni M. Claret 171, 3a planta. 08041 Barcelona (Spain). Tel: 93 433 5020. Correu-e: info.fbjl@uab.cat
ddd