Productes i serveis per a pacients

La Fundació Josep Laporte desenvolupa des de 1999 projectes globals d'informació en salut acreditats a través dels més elevats estàndards de qualitat i dirigit a pacients, cuidadors, ciutadania en general i professionals.

Conscients que la informació és una peça clau en el coneixement, l'educació, la prevenció, la promoció i la cura de la salut la nostra filosofia de treball es basa en el disseny personalitzat de projectes centrats en les necessitats de pacients i professionals. En cooperació amb professionals especialitzats en ciències de la salut i arquitectura del coneixement, cada un dels projectes d'informació posats a disposició del públic respon als valors de confiança, credibilitat, transparència, rigor informatiu i medicina basada en l'evidència.

Informació de qualitat i acreditada

Tota la informació continguda es troba recolzada en les recomanacions internacionals d'alfabetització en salut. El que garanteix la fàcil comprensió dels recursos d'informació, amb independència de la població o grups d'edat a qui s'adreça. A través de la consulta de cada un dels recursos facilitats (vídeos, fullets, agendes, calculadores de risc, directoris, tutorials, testimonis de pacients, etc.) És possible mantenir correctament informat i actualitzat sobre una àmplia varietat de malalties, condicions i aspectes d'interès sobre la salut, la investigació o la relació i comunicació professional-pacient.

Innovació i adaptació a les necessitats

L'àrea de Productes i Serveis per a Pacients disposa de projectes seva principal característica és la innovació i l'adaptació a les necessitats i demandes informatives de cada malaltia, condició. Alguns d'ells, com la Universitat dels Pacients o el Itinerari de Navegació del Pacient amb Càncer han estat reconeguts amb el Premi Millors Idees de Diario Médico pel seu caràcter innovador i utilitat pública i social.

Què oferim?

Englobat en una àmplia varietat de registres informatius i de la mà de l'evolució i l'impacte de les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TICs) oferim una àmplia gamma de serveis i entre els quals es troben els següents:

  • Disseny, arquitectura, elaboració i manteniment d'Aules d'Informació personalitzades per a pacients, professionals, entitats i institucions sanitàries i socials
  • Disseny i elaboració de podcasts en salut (arxiu d'àudio gratuït, descarregable per ser escoltat a l’ordinador o en un reproductor MP3)
  • Disseny i elaboració de materials informatius en salut com a guies per millorar el coneixement de la malaltia, punts de llibres, materials educatius
  • Disseny i elaboració de projectes audiovisuals en salut

Per conèixer l'actual cartera de serveis de productes i serveis per a Pacients pot sol•licitar més informació omplint el formulari de contacte adjunt.

[+] Històric de projectes

Més informació

Si vols més informació sobre l'àrea d'informació per a pacients, posa't en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari:

Estic d'acord
El Patronat

Segueix-nos al Social Media
© Fundació Biblioteca Josep Laporte, 2003-2012. Tots els drets reservats.
C/ Sant Antoni M. Claret 171, 3a planta. 08041 Barcelona (Spain). Tel: 93 433 5020. Correu-e: info.fbjl@uab.cat
ddd