Política de privacitat i publicitat

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la normativa que la desenvolupa, l’informem que les dades personals facilitades en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer de dades de caràcter personal, del qual n’és responsable .la FUNDACIÓ PRIVADA BIBLIOTECA JOSEP LAPORTE, amb la finalitat de de mantenir la relació contractual amb el client, de realitzar estudis estadístics i d’enviar publicitat relativa a la FUNDACIÓ LAPORTE. Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició davant el responsable del fitxer, amb domicili a C/ Sant Antoni Maria Claret, 171 08041 – Barcelona.

Per tal de complir l'art. 21 de la Llei de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, que prohibeix l'enviament de comunicacions comercials mitjançant correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades pels destinataris, i de la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, entenem que ens autoritzeu a fer-vos aquest tipus de comunicacions. En cas que no vulgueu rebre comunicacions, informacions o possibles ofertes de la Fundació Biblioteca Josep Laporte, envieu un missatge a l'adreça info.fbjl@uab.cat amb aquest text a l'Assumpte: NO ACCEPTO CORREUS ELECTRÒNICS DE LA FUNDACIÓ BIBLIOTECA JOSEP LAPORTE.

El lloc web de la Fundació Laporte no rep finançament extern de cap mena, essent la Fundació Laporte la única entitat que financia el lloc web. De la mateixa manera, el lloc web de la Fundació no rep finançament provinent de publicitat.

Dades de contacte

Fundació Biblioteca Josep Laporte

C/ Sant Antoni M. Claret, 171, 3a planta
08041 Barcelona (Spain)

El Patronat

Segueix-nos al Social Media
© Fundació Biblioteca Josep Laporte, 2003-2012. Tots els drets reservats.
C/ Sant Antoni M. Claret 171, 3a planta. 08041 Barcelona (Spain). Tel: 93 433 5020. Correu-e: info.fbjl@uab.cat
ddd