Avís legal

Les dades contingudes en aquesta web, elaborades per la Fundació Biblioteca Josep Laporte (disseny, estructura, continguts originals subjectes a copyright, logos, imatges, àudio i d'altres elements allí allotjats) estàn protegides per la Llei de Propietat Intel·lectual i pels drets de Propietat Industrial, podent-se fer servir exclusivament per a finalitats de recerca i/o docència, sempre que se'n citi la font.

Queden, per tant expressament prohibides la reproducció, distribució, comunicació pública, i oferiment, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització expressa i per escrit de la Fundació Biblioteca Josep Laporte a través del seu contacte info.fbjl@uab.cat.

La informació continguda a la web de la Fundació Biblioteca Josep Laporte no té per objectiu substituir el consell del professional sanitari, ni facilitar consell mèdic. La Fundació Biblioteca Josep Laporte recomana acudir al seu metge a la recerca d'assessorament especialitzat relatiu a diagnòstics, tractaments i consultes mèdiques.

El lloc web de la Fundació Biblioteca Josep Laporte utilitza sistemes de monitorització destinats a reunir informació estadística sobre la consulta del lloc web. En cap cas aquest sistema es farà servir per reunir informació personal que pugui ser identificativa d'un usuari.

Dades de contacte

Fundació Biblioteca Josep Laporte

C/ Sant Antoni M. Claret, 171, 3a planta
08041 Barcelona (Spain)

El Patronat

Segueix-nos al Social Media
© Fundació Biblioteca Josep Laporte, 2003-2012. Tots els drets reservats.
C/ Sant Antoni M. Claret 171, 3a planta. 08041 Barcelona (Spain). Tel: 93 433 5020. Correu-e: info.fbjl@uab.cat
ddd